Čišćenje divljih deponija na teritoriji opštine Crveni krst (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 26.Mar.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čišćenje divljih deponija na teritoriji opštine Crveni krst (VIDEO)

Stanovnici naselja Stevan Sinđelić, gradska opština Crveni krst i Javno-komunalno preduzeće “Mediana” započeli su čišćenje divlje deponije u ovom naselju. Ovu akciju inicirao je jedan sugrađanin, a iz opštine Crveni krst kažu da će ih u narednom periodu biti još.
Izgleda da se svest o tome koje probleme može izazvati bacanje otpada i stvaranje divljih deponija teško menja. Gradska opština Crveni krst stalno sprovodi akcije čišćenja nagomilanog otpada u saradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << sa Javno-komunalnim preduzećem „Mediana“. Ovog puta to je inicijativa stanovnika naselja Stevan Sinđelić, na čijoj teritoriji se nalazi nekoliko deponija.
Iz ove opštine najavljuju da će nastaviti sa akcijama čišćenja divljih deponija, a sledeća će biti u naselju Šljaka.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Počelo uklanjanje divljih deponija uz pomoć građana

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Mar.2015, 08:53

Stanovnici niškog naselja "Stevan Sinđelić" očistili su divlje deponije oko svojih zgrada...JKP Mediana je smeće odvezlo, a tehničku podršku dala je opština Crveni Krst koja je ovim najavila uklanjanje ostalih deponija na svojoj teritoriji.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.