Četvrti beogradski reli startovao danas u centru grada

Izvor: Blic, 27.Apr.2013, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrti beogradski reli startovao danas u centru grada

Četvrti beogradski reli Memorijal "Mirko Mitrović" startovao je danas u 19 časova u Vasinoj ulici. Reli vozači iz 43 tima krenuli su na "specijalni ispit", noćnu vožnju od dva kruga po Košutnjaku, a sutra nastavljaju sa šest klasičnih trka - tri na Avali i tri na Košutnjaku. Cilj trke je takođe u Vasinoj ulici sutra oko 17 časova, nakon čega će biti dodela priznanja.

Ljubitelji automobilizma, ali i mnogogobrojni prolaznici okupili su danas na startu relija, jedni bodreći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svoje favorite, drugi diveći se bolidima sa kojima su iskoristili priliku da se slikaju.

Najviše pažnje definitvno je privukao ženski tim iz Srbije, u kom na mestu vozača sedi Jovana Jovanović, a njena podrška sa mesta suvozača je Nataša Tunguz.

Ove godine na startnoj listi našla su se imena 43 posade iz Srbije, Hrvatske, Austrije, Švedske i Mađarske.

Marina Cvirn iz hrvatske ekipe koja dolazi iz Zagreba, odnedavno je postala suvozač svom kolegi Juraju Pušakaru i ovo joj je prvi reli u Beogradu.

- Prvi put sad vozim reli u Beogradu i pošto se mi nalazimo u najjačoj klasi od preko 2000 kubika, mislim da ćemo, ako osvojimo neke bodove ovde, imati šanse da se dobro plasiramo na Prvenstvu Hrvatske - rekla je Marina koja je takođe dodala da je zadovoljna i organizacijom i lepim prijemom organizatora.

Organizatori su spremili dva koncerta, od čega će jedan biti za pomoć maloj Anđeli i održaće se večeras, dok će sutra nakon dodele priznanja na Trgu Republike za sve sugrađane nastupiti pevač Željko Vasić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Četvrti beogradski reli počeo noćnom vožnjom po Košutnjaku (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Apr.2013

Na startnoj liniji našla su se imena 43 posade iz Srbije, Hrvatske, Austrije, Švedske i Mađarske. Nakon što su provozali dva kruga po Košutnjaku, sutra ih čeka čak šest klasičnih trka - tri na Avali i tri na Košutnjaku

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.