Četvrti beogradski reli počeo noćnom vožnjom po Košutnjaku (FOTO)

Na startnoj liniji našla su se imena 43 posade iz Srbije, Hrvatske, Austrije, Švedske i Mađarske. Nakon što su provozali dva kruga po Košutnjaku, sutra ih čeka čak šest klasičnih trka - tri na Avali i tri na Košutnjaku

  • 0

Četvrti beogradski reli Memorijal "Mirko Mitrović" počeo je noćnom vožnjom reli vozača iz 43 tima. Nakon što su provozali dva kruga po Košutnjaku, sutra ih čeka šest klasičnih trka - tri na Avali i tri na Košutnjaku.

Cilj trke je u Vasinoj ulici sutra oko 17 časova, nakon čega će biti dodeljena i priznanja.

Među ljubiteljima automobilizma i brojnim prolaznicima, najviše pažnje definitvno je privukao ženski tim iz Srbije sa Jovanom Jovanović kao vozačem i Natašom Tunguz kao suvozačem.

Na startnoj liniji našla su se imena 43 posade iz Srbije, Hrvatske, Austrije, Švedske i Mađarske.

Marina Cvirn iz hrvatske ekipe koja dolazi iz Zagreba nedavno je postala suvozač svom kolegi Juraju Pušakaru i ovo joj je prvi reli u Beogradu.

Organizatori ovogodišnjeg relija pripremili su iznenađenje u vidu dva koncerta. Pored onog organizovanog za pomoć maloj Anđeli, koncert nakon dodele priznanja održaće i pevač Željko Vasić.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA