Četvoro vernika poginulo u eksploziji u pakistanskoj džamiji (VIDEO)

Izvor: Beta, 16.Avg.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro vernika poginulo u eksploziji u pakistanskoj džamiji (VIDEO)

Četvoro vernika, uključujići imama, poginulo je, a 25 je povredjeno u eksploziji u džamiji na preriferiji grada Kvete u Pakistanu, saopštila je danas tamošnja policija.Šef lokalne policije, Abdul Ali rekao je da je bomba podmetnuta unutar džamije i da je detonirana iz daleka.On je dodao da su žrtve prebačene u obližnje bolnice u Kveti.Niko nije preuzeo odgovornost za napad, ali su ovakve napade ranije izvršavali pakistanski militanti.Separatističke grupe često napadaju snage bezbednosti u siromašnoj provinciji, u želji da iz Islamabada dobiju veći deo pokrajinskih resursa ili potpunu autonomiju.Pakistanska vlada tvrdi da je ugušila pobunjenike, ali da se nasilje nastavilo.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvoro vernika poginulo u eksploziji u pakistanskoj džamiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Avg.2019

Četvoro vernika, uključujići imama, poginulo je, a 25 je povređeno u eksploziji u džamiji na preriferiji grada Kvete u Pakistanu, saopštila je danas tamošnja policija...Šef lokalne policije, Abdul Ali rekao je da je bomba podmetnuta unutar džamije i da je detonirana iz daleka...On je dodao da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.