Četiri tela pronađena u kući nadomak Diznilenda

Izvor: B92, 14.Jan.2020, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri tela pronađena u kući nadomak Diznilenda

U jednoj kući u gradiću Selebrejšn na Floridi u utorak su pronađena četiri tela, a policija je saopštila da se jedna osoba nalazi u pritvoru.

Tela su pronađena u kući, ali policijski istražitelji nisu rekli na koji način su ljudi usmrćeni ili sa kakvim se optužbama suočava osoba u pritvoru, javlja AP.

Identitet žrtava neće biti objavljeni dok medicinski inspektor ne obavi obdukcije, izjavio je portparol šerifa Džejkob Ruiz.

Prema tvrdnjama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednog od komšija, uhapšeni je stanovao u toj kući sa svojom porodicom.

Gradić Selebrejšn (što znači "proslava" na engleskom) nalazi se u blizini Dizni vorlda na Floridi, a sagradila ga je kompanija Volt Dizni početkom devedesetih godina prošlog veka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DRAMA U BLIZINI DIZNILENDA: U kući pronađena četiri tela, ubica u pritvoru! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2020

Identitet žrtava neće biti objavljeni dok medicinski inspektor ne obavi obdukcije...U jednoj kući u gradiću Selebrejšn na Floridi danas su pronađena četiri tela, a policija je saopštila da se jedna osoba nalazi u pritvoru...Tela su pronađeni u kući, ali policijski istražitelji nisu rekli na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.