Dve osobe poginule, tri teško povređene kod Brajića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe poginule, tri teško povređene kod Brajića

Dve osobe su poginule, a tri su teško povređene u nesreći koja se dogodila danas na putu Cetinje-Budva, kod mesta Brajići.

Nesreća se dogodila malo pre 11 sati kada je automobil skrenuo sa puta, probio bankinu i pao u provaliju, a poginuli su Podgoričani M.B. i M.L., dok su J.B. (20), D.B. (20) i I.J. (18) teško povređeni, prenose Vijesti.

Kako se navodi, u automobilu je u trenutku nesreće bilo pet osoba.

Za sada nije poznato zašto je došlo do nesreće, a saobraćaj se na toj deonici odvija naizmenično jednom saobraćajnom trakom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Automobil upao u provaliju kod Budve, stradale dve osobe

Izvor: B92, 15.Dec.2019

Dve osobe poginule su u nedelju u udesu u Brajićima, na putu Cetinje-Budva, dok su tri teško povredjene, saopšteno je iz policije Crne Gore...U nesreći koja se dogodila oko 11 sati stradali su M.L. i M.B, dok su teško povređeni J.B.(20), D.B.(20) i I.J.(18), potvrđeno je iz policije...Mediji navode...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.