Četiri osobe prevezene u bolnicu zbog izloženosti dimu

Izvor: Press, 31.Jan.2013, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri osobe prevezene u bolnicu zbog izloženosti dimu

Kako je izjavio Tanjugu saradnik za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac, devojčica uzrasta oko sedam godina prevezena je u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj ulici.
    Njena majka, stara oko 38 godina, kao i druge dve žene od kojih je jedna stara oko 24, a druga oko 66 godina prevezene su na VMA, rekao je Lutovac.
    On je dodao da tom prilikom nije bilo povreda kao što su opekotine i da su na lice mesta bile poslate tri lekarske ekipe.
    U Ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ivana Djaje 12 u Beogradu oko 06. 30 časova izbio je požar u podrumskim prostorijama koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen i u kojem nije bilo povredjenih osoba, izjavila je Tanjugu načelnica Uprave za vanredne situacije u Beogradu Sanja Vuksanović žugić.
    Ona je istakla da je požar izbio u podrumskom delu stambene zgrade i gorele su stare stvari, da je vatra bila delimično zahvatila adaptirani stan u podrumu.
    U gašenju požara angažovano je pet vatrogasnih vozila sa 20 vatrogasaca, rekla je Vuksanović žugić i dodala da će nadležni organi utvrditi uzrok požara.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojčica spašena iz dima od gorućeg podruma

Izvor: Mondo, 31.Jan.2013

U podrumskim prostorijama jedne zgrade u Beogradu izbio je požar posle kojeg su četiri osobe, među kojim i sedmogodišnja devojčica, zbog izloženosti dimu i gasovima prevezene u bolnicu...Kako je izjavio Tanjugu saradnik za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac, devojčica uzrasta oko...

Nastavak na Mondo...

U požaru jedna osoba povređena

Izvor: B92, 01.Feb.2013, 08:16

Beograd -- U Hadži Prodanovoj ulici 8 nešto posle ponoći izbio je požar koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen i tom prilikom povređena je jedna osoba...Žena stara oko 60 godina zadobila je opekotine drugog, trećeg i četvrtog stepena na 80 odsto površine tela, rekao je Tanjugu saradnik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.