Cetinjanka nagovarala maloletnika da zapali vozilo tužioca

Izvor: B92, 31.Okt.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cetinjanka nagovarala maloletnika da zapali vozilo tužioca

Cetinjanka J. Š. (19) uhapšena je zbog sumnje da je maloletnika M. I. nagovarala da podmetne požar na vozilu A. K., tužioca u podgoričkom Osnovnom tužilaštvu.

Policija je saopštila da je J. Š. bezbednosno interesantna osoba, prenosi CDM.

"Ona je uhapšena i privedena državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilšatvu u Cetinju, nakon čega joj je nadležni sudija za istragu odredio pritvor i sprovedena je u zatvor u Spužu", saopštila je Uprava policije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

J. Š. je, kako navodi policija, organizovala i planirala izvršenje krivičnog dela tako što je podstrekavala maloletnog M. I. da na vozilu A. K, državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, podmetne požar.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PODGORIČANKA NAGOVARALA MALOLETNIKA NA ZLOČIN: Terala ga da zapali auto tužioca

Izvor: Kurir, 31.Okt.2019

Podgoričanka Jovana Š. (19) uhapšena je zbog sumnje da je maloletnika M.I. nagovarala da zapali auto tužioca u podgoričkom Osnovnom tužilaštvu A.K.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.