Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2016, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cetinjanin likvidiran ispred kafane "Konoba"

Cetinjanin Radomir Đuričković (41) preminuo je tokom noći u Kliničkom centru Crne Gore od posljedica ranjavanja.

Na njega je, kako se sumnja, sinoć poslije 23 časa, pucano iz vozila u pokretu.

Policija je jutros oko 6:30 na putu prema Ceklinu ispod Obodske pećine u mjestu Začir pronašla zapaljen automobil reno megan plave boje, registarskih oznaka PG-BG344, za koji policija sumnja da su koristile ubice.

Prema nezvaničnim informacija "Vijesti" iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << policije, na mjestu suvozača pronađena je automatska puška.

Sumnja se da je upravo to oružje korišteno u sinoćnoj likvidaciji Đuričkovića.

Na Đuričkovića je pucano iz automobila u pokretu, ispred kafane "Konoba", u trenutku kada je Cetinjanin ulazio u svoje auto.

Nakon pucnjave hitno je prevezen u cetinjsku bolnicu, a potom u KCCG u Podgorici gdje je preminuo od povreda ranjavanja.

Đuričković je kum Cetinjanina Gorana Radomana koji je prošle godine u februaru ubijen u Beogradu, a i blizak rođak pokojnog Gorana Đuričkovića koji je krajem oktobra prošle godine likvidiran u Budvi.

(VijestiOnline)

Oba ova ubistva dovode se u vezu sa nestankom 300 kilograma kokaina u Španiji, nakon čega je počeo rat kriminalnih klanova u Kotoru.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

NOVA LIKVIDACIJA U CRNOJ GORI Iz vozila u pokretu upucan Radomir Đuričković, kum Cetinjanina ubijenog u Beogradu

Izvor: Blic, 11.Okt.2016

Radomir Đuričković (41), na kojeg je u blizini porodične kuće pucano iz vozila u pokretu, preminuo je noćas u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici od posledica ranjavanja...Do pucnjave je došlo sinoć na Cetinju oko 23 sata, u ulici IV Proleterske...Crnogorski mediji navode da je Đuričković...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.