Česme u centru grada počinju da rade

Izvor: Megafon.co, 25.Apr.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Česme u centru grada počinju da rade

Česme na području Gradske opštine Medijana počinju da rade u četvrtak, 25. aprila.
Petnaest česama počinje sa radom Petnaest javnih česama na području Gradske opštine Medijana na kojima je završeno ispiranje mreže i potvrđena bakteriološka i fizičko-hemijska ispravnost vode biće pušteno u rad do početka uskršnjih i prvomajskih praznika.
“U funkciji su već česma kod Spomenika Ćele – Kula, kod TC Zona 2; Česma na Trgu Patrijarha Pavla kod Pozorišta >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << lutaka (Redijeva česma); Česma Ktitor u Duvaništu i Puž u Čairskom parku, kao i Donina i česma na Trgu Republike (kod Stare Srbije)”, kažu iz opštine.
Foto – Sonja Urošević

“Preostaje puštanje u rad Trebinjske česme (kod Doma zdravlja), na Trgu kralja Aleksandra Ujedinitelja, na Trgu Pavla Stojkovića, na Trgu Stevana Sremca (preko puta TC Kalča), česme kraljice Natalije u centru Niša, na Trgu  14.oktobar , na Keju 29. decembar (kod Hotela My Place) i u Brzom Brodu kod Mesne kancelarije”, dodaju iz opštine.
Oštećene česme proradiće kada budu osposobljene za rad Česma kod Gradske opštine Medijana, česma Bure na Paliluskoj rampi, kod Fontane u Čairskom parku i česma Krst u Parku Svetog Save, koje su tokom zime oštećene, proradiće kada budu osposobljene za rad.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Javne česme od danas u funkiciji

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Apr.2019

Petnaest javnih česama na području Gradske opštine Medijana na kojima je završeno ispiranje mreže i potvrđena bakteriološka i fizičko-hemijska ispravnost vode biće pušteno u rad do početka uskršnjih i prvomajskih praznika...U funkciji su već česma kod Spomenika „Ćele – Kula“, kod...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.