Ceo Zrenjanin bez vode

Izvor: B92, 08.Okt.2017, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo Zrenjanin bez vode

Zrenjanin -- Zbog havarije većeg obima na magistralnom vodu vodovodne mreže na izvorištu, odakle se Zrenjanin snabdeva vodom došlo je do prekida vodosnabdevanja.

Ekipe JKP "Vodovod i kanalizacija" izašle su na teren i sanacija je u toku.

Kako navode, stvoreni su uslovi da se ponovo obezbedi vodosnabdevanje grada, voda je upravo puštena u sistem, ali sa smanjenim pritiskom, ali postoji mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da na višim spratovima i obodnim delovima grada dođe do prekida vodosnabdevanja.

"Kod kvarova na cevima magistralnog voda velikog prečnika, kao što je trenutno slučaj, treško je predvideti tačno vreme otklanjanja kvara, pa ćemo javnost redovno, putem sajta i fejsbuk stranice preduzeća, obaveštavati o novim informacijama sa terena", saopšteno je iz tog preduzeća.

Zbog kvara, u Zrenjaninu je i prethodnog vikenda bilo problema u vodosnabdevanju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.