Čekanje na Batrovcima i Šidu, kolona na Bubanj potoku

Izvor: RTS, 09.Jan.2016, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekanje na Batrovcima i Šidu, kolona na Bubanj potoku

Očekivano pojačan saobraćaj zbog završetka novogodišnjih i božićnih praznika, razlog je dužeg zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama. Na graničnom prelazu Batrovci se za izlaz iz Srbije čeka oko 90 minuta, a na graničnom prelazu Šid oko 60 minuta.
Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom na ulazu u Srbiju zadržavanja su od 30 do 40minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Iz AMSS-a savetuju vozače da u danima pojačanog saobraćaja koriste manje opterećene granične prelaze.
Oni podsećaju da je za vreme novogodišnjih i božićnih praznika otvoren gtranični prelaz Horgoš II (Reske) samo za putnička vozila. Radno vreme ovog graničnog prelaza je od sedam do 19 časova isključivo za putnička vozila.
Vozila su na ulasku u Beograd na naplatnoj rampi Bubanj potok formirala višekilometarsku kolonu, javlja Tanjugov izveštač sa lica mesta.
Kolona je formirana na ulazu u Beograd, dok iz pravca Beograda ka Nišu nema zadržavanja. 
Na naplatnoj rampi Sirig vreme zadržavanja u smeru ka Subotici je oko 30 minuta, dok se na naplatnoj rampi Bubanj potok za naplatu putarine čeka od 30 do 45 minuta.
Zbog pojačanog saobraćaja na auto-putevma kao i putevima I i II reda u nižim predelima vozače očekuju delimično mokri kolovozi, dok zaostalog snega ima na putevima II i III reda u planinskim predelima zapadne, centralne i istočne Srbije.
Porast dnevnih temperatura samim tim i otapanje snega donosi i učestaliju pojavu odrona. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.