Batrovci i Horgoš  čekanje do sat vremena

Izvor: B92, 08.Jan.2016, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batrovci i Horgoš " čekanje do sat vremena

Beograd -- Na graničnom prelazu Batrovci i Horgoš čeka se do sat vremena, a na Gradini na ulazu u Srbiju zadržavanja su oko pola sata.

To je saopštio je Auto-moto savez Srbi pozivajući se na podatke Uprave saobraćajne policije.

AMSS podseća da je za vreme novogodišnjih i božićnih praznika otvoren i granični prelaz Horgoš II samo za putnička vozila, s radnim vremenom od 7 do 19 sati.

Kada je reč o vremenskim prilikama, AMSS navodi da trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nema padavina, te da će porast dnevnih temperatura doprineti dobroj prohodnosti puteva, ali istovremeno upozoravaju vozače i na opasnost od odrona usled naglog otapanja snega.

"Upotreba zimske opreme obavezna je na svim putevima. Vidljivost je dobra", poručuju iz AMSS.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na Batrovcima se čeka 90 minuta, a u Šidu 60

Izvor: RTS, 09.Jan.2016, 19:57

Očekivano pojačan saobraćaj zbog završetka novogodišnjih i božićnih praznika, razlog je dužeg zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama. Na graničnom prelazu Batrovci se za izlaz iz Srbije čeka oko 90 minuta, a na graničnom prelazu SSid oko 60 minuta. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.