Čekala sam unuke, a ne posmrtni marš

Izvor: Blic, 14.Jul.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekala sam unuke, a ne posmrtni marš

PARAĆIN - Jelena Matić (28), diplomirani ekonomista iz Paraćina, koja je živela i radila u Beogradu, a nastradala u Novom Sadu na festivalu „Egzit", biće sahranjena najverovatnije danas. Njeni posmrtni ostaci stigli su juče u rodni Paraćin.

- Majka sam, moja tuga je neobjašnjiva. Jelena je ove godine trebalo da se uda i očekivala sam unučiće, ono što svaka majka sanja. Sada se čuju zvuci posmrtnog marša. Niko od organizatora „Egzita" mi nije izjavio saučešće, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << niko me nije pozvao da mi kaže da je ovo velika tragedija i da u ovom bolu nismo samo mi koji smo je voleli i bili s njom - priča majka Snežana Matić, profesorka u Hemijsko-tehnološkoj školi u Paraćinu.

Majka je za smrt svoje kćerke saznala slušajući vesti pošto ju je Jelenin momak pozvao, ali joj nije rekao da je Jelena preminula.

- Kada sam čula te bezlične i krute glasove spikera, moja poslednja nada je umirala. Samo trenutak ranije javio mi se Miloš, njen dečko, i rekao da je sve u redu. „Dogodila se nesreća, na šator u kampu se obrušilo drvo i troje je povređenih, a među njima i Jelena." Ona je već tada bila mrtva, a ja to nisam znala. Kasnije sam od svog sestrića saznala da je moje dete izdržalo reanimaciju, ali da je umrla na operacionom stolu i da su lekari učinili sve da je spasu. To su oni koji su operisali Ikodinovića - jecajući nastavlja priču Snežana.

Nažalost, u porodici Snežane Matić, Jelenine majke, to nije prva tragedija. Njena sestra i zet izgubili su dete, takođe u 28. godini života.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahrana umesto svadbe

Izvor: Glas javnosti, 15.Jul.2008, 08:37

PARAĆIN - Tragična smrt Jelene Matić (28) prekjuče pre podne na festivalu Egzit obavila je tugom njenu rodnu kuću u Milana Rakića 82 u Paraćinu. Desetine rođaka, prijatelja i rođaka juče od ranog jutra čekale su Jelenine posmrtne ostatke iz Novoga Sada, po koje je otišla majka Snežana, takođe,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.