Čeda je o Africi učio iz stripova o Tarzanu

Izvor: TvojPortal.com, 02.Apr.2011, 02:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeda je o Africi učio iz stripova o Tarzanu

(press) Nedopustivo - Izjave Čedomira Jovanovića pokazuju da ne poznaje ni Evropu. U prvoj vladi Mozambika posle sticanja nezavisnosti bilo je sedam pesnika

 

Afera „Kanibali", nastala pošto je lider LDP Čedomir Jovanović za skupštinskom govornicom optužio ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića da druguje sa liderima koji rado konzumiraju ljudsko meso, nije lako pala Dušanu Miklji.
 
Prekaljeni novinar i književnik, dugogodišnji dopisnik >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Tanjuga sa Crnog kontinenta i autor sveže odštampanog romana „Afrikanac", kaže za Press da je zaprepašćen  što se jedan političar usuđuje tako da govori.
- To je nedopustivo, pogotovo jer se radi o lideru partije koja se predstavlja kao avangarda na putu do Evrope. Pa u toj Evropi, kojoj su Jovanoviću puna usta, za ovakvu bi izjavu išao u zatvor! Jer, on je tom rečenicom, koja ne pristaje ni običnom građaninu a kamoli političaru, prekršio najmanje dva zakona: onaj o rasizmu, odnosno govoru mržnje, i zakon koji zabranjuje vređanje šefova država. Bio mi je, priznajem, simpatičan taj momak, ali se sada vidi da je daleko od Đinđića, čijim stopama želi da ide.Nastavak vesti pročitajte na linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.