Čeda i Jelena Jovanović čekaju peto dete!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2013, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeda i Jelena Jovanović čekaju peto dete!

Lider LDP Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena postaće po peti put roditelji! Jovanović će tako postati jedan od dvojice političara koji imaju petoro dece, uz lidera Nove Srbije Velimira Ilića.

- Beba bi trebalo da se rodi sredinom sledeće godine. Čedomir i Jelena su presrećni jer su uvek maštali o velikoj porodici - kaže sagovornik blizak Jovanovićima.

Jovanovići imaju četvoro dece i svako od njih ima nesvakidašnja imena, sastavljena od jednog domaćeg i jednog stranog - Mihajlo Lajf, Jana Hart, Zora Fejt i Anđelija Fej! Kažu da je za sada rano da se opredele za ime petog deteta.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Čeda čeka peto dete!

Izvor: Press, 26.Nov.2013, 07:13

Prema saznanjima, Jovanovići su ovu radosnu vest saznali nedavno i neizmerno se raduju što će njihova porodica biti uvećana za još jednog člana. . Jovanović će tako biti jedan od dvojice političara koji imaju petoro dece, na čemu im mogu pozavideti ostali politički lideri.. "Beba bi trebalo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.