Čeda čeka peto dete!

Izvor: Press, 26.Nov.2013, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeda čeka peto dete!

Prema saznanjima, Jovanovići su ovu radosnu vest saznali nedavno i neizmerno se raduju što će njihova porodica biti uvećana za još jednog člana. 
Jovanović će tako biti jedan od dvojice političara koji imaju petoro dece, na čemu im mogu pozavideti ostali politički lideri.
"Beba bi trebalo da se rodi sredinom sledeće godine. Čedomir i Jelena su presrećni, oduvek su planirali veliku porodicu jer uživaju u deci. Jelena brine o klincima i provodi sve svoje slobodno vreme sa njima. Neretko pozovu goste i decu njihovih prijatelja, pa im je stan pun graje", otkriva sagovornik.
Poznato je da Jovanovići imaju četvoro dece - Mihajla Lajfa, Janu Hart, Zoru Fejt, Anđeliju Fej. Inače, sve njihove bebe su po rođenju dobile nesvakidašnja imena, po jedno domaće i jedno strano, pa će tako i najnoviji član porodice nastaviti ovu tradiciju.
"Prijatelji su pitali Čedomira i Jelenu za ime bebe, na šta su im  oni odgovorili da je još rano da se počinje sa planiranjem imena. Ni pol bebe ne žele da znaju, kao što nisu hteli da znaju kog je pola četvrta beba. Kako im je ovo peta prinova, prilično su opušteni i pri svakom razgovoru uvek vole da se vrate na zanimljivost da su vest o četvrtoj prinovi saznali na Jovanovićev 39. rođendan, 13. aprila", kaže izvor.
Jedino još lider Nove Srbije i ministar Velimir Ilić ima petoro dece, doduše iz dva braka - Maju, Ivanu, Dijanu, Nataliju i sina Jovana. Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas takođe ima četvoro dece -  sina Vuka i ćerku Anu, Sofiju i Jovanu. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.