Čečeni love Ukrajince: Kadirov objavio snimak uništenja VIDEO

Izvor: B92, 17.Sep.2023, 20:04

Čečeni "love" Ukrajince: Kadirov objavio snimak uništenja VIDEO

Lider Čečena Ramzan Kadirov se ponovo oglasio na svom Telegram kanalu.

Ovoga puta objavio je video snimak na kome se vidi kako jedinica "Akhmat" koristi minobacače protiv neprijatelja.

"I opet, u pravcu Kremena, odred "Lovac” specijalne jedinice "AKHMAT” pokazuje dobre rezultate. Naši borci vešto vežbaju korišćenje minobacača protiv neprijateljskih uporišta, a zatim kreću u lov pomoću dronova i termovizira.

Dan ranije, zahvaljujući ovoj taktici, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uništili smo skrovišta neprijateljskih grupa, nekoliko uporišta i odbrambenih tačaka. Posebno je uspeo noćni lov na sedmoricu ukronacista koji su pokušavali da uđu na našu teritoriju. Grupa je odmah identifikovana dok je radila sa dronovima i potom uništena.

Naravno, neprijatelj se tvrdoglavo pridržava svoje taktike i neprekidno šalje DRG i jurišne trupe da se konsoliduju na određenim jakim tačkama, ali ne postiže efekat koji mu je potreban. A ovo je najvažnije", naglasio je Kadirov i zahvalio se borcima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.