Izvor: Nezavisne Novine, 07.Nov.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćazim Ahmetašević vratio penzionerki torbicu sa 23.000 evra

BEČ - Ćazim Ahmetašević, radnik bečkog gradskog saobraćajnog preduzeća Wiener Linien, postao je ličnost dana u Austriji.

Priča je počela u četvrtak ujutro. Starija putnica gradskog prijevoza izgubila je torbicu u kojoj su bili mobilni telefon, ključevi od stana i 23.000 evra u gotovini, prenosi avaz.ba.

Na njenu sreću, torbicu je pronašao 29-godišnji državljanin BiH i odmah je kontaktirao.

Austrijskim medijima Ćazim Ahmetašević je izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da je i sam izgubio novac te je razumio situaciju kojoj se našla bečka penzionerka.

Lično joj je odnio torbicu na kućnu adresu, a nakon što je nije zatekao u kući – ostavio poruku gdje može podići svoje dragocjenosti.

"Izgubio sam dva sata, ali vrijedilo je učiniti ženu sretnom", ispričao je Ahmetašević.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“VREDILO JE ŽENU UČINITI SREĆNOM” Bosanac penzionerki u Beču torbicu s 23.000 evra

Izvor: Blic, 07.Nov.2017

Ćazim Ahmetašević (29) iz BiH postao je ličnost dana u Austriji. Naime, on je penzionerki iz Beča vratio torbicu u kojoj su bili mobilni telefon, ključevi od stana i 23.000 evra u gotovini...Bosanac, koji je radnik bečkog gradskog saobraćajnog preduzeća “Wiener Linien”, kontakritao je ženu...

Nastavak na Blic...

BOSANAC JUNAK DANA U AUSTRIJI: Ćazim Ahmetašević vratio penzionerki torbu sa 23.000 evra!

Izvor: Kurir, 07.Nov.2017

BEČ - Ćazim Ahmetašević (29) koji radi na bečkoj železnici zadivio je svojim poštenjem Austrijance.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.