Carinici otvorili kutiju na kojoj piše cipele, unutra zatekli JEZIV OTROVNI ŠOK (FOTO)

Izvor: Blic, 05.Apr.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici otvorili kutiju na kojoj piše "cipele", unutra zatekli JEZIV OTROVNI ŠOK (FOTO)

Australijski carinici su u pošiljci iz severne Evrope u kojoj je trebalo da se nalaze cipele otkrili zmije i paukove, objavila je njihova služba u utorak.

U kutiji su životinje bile zapakovane pojedinačno u manje kutije i carina je prebrojala tri kraljevska pitona, dve šiljatonose zmije, šest otrovnih ljutica, devet tarantula iz Južne Amerike i četiri azijska škorpiona, od kojih su neki uginuli tokom transporta.

Carina je otkrila životinje u Melburnu nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je rendgenski pregledala kutiju označenu s "dva para cipela".

Odsek za biosigurnost ministarstva poljoprivrede saopštio je kako životinje predstavljaju veliki biosigurnosni rizik zbog toga što mogu uneti parazite i bolesti u zemlju. Sve preživele životinje su usmrćene, prenosi Jutarnji list.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.