Carina: Marihuana u donjem vešu, ekstazi u grudnjaku

Izvor: B92, 09.Jul.2016, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carina: Marihuana u donjem vešu, ekstazi u grudnjaku

Beograd -- Na graničnom prelazu Preševo carinici su pronašli manju količinu droge koju je muškarac sakrio u donjem vešu, a žena u grudnjaku, saopštila je Uprava carina.

Carinici su pronašli tri grama marihuane i 61 tabletu sintetičke droge ekstazi kod državljanina Turske i srpske državljanke iz Vranja, koji su automobilu ušli u Srbiju, navodi se u saopštenju.

Oboje su naveli da su drogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za lične potrebe kupili od nepoznatih osoba u Skoplju i Štipu.

Na istom graničnom prelazu, pre dva dana, carinici su u jastuku, u gepeku automobila pronašli četiri grama marihuane i 10 tableta ekstazija a makedonski državljanin je na sličan način objasnio prisustvo narkotika u kolima.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marihuana u donjem vešu, ekstazi u grudnjaku

Izvor: Radio 021, 09.Jul.2016

Na graničnom prelazu Preševo carinici su pronašli manju količinu droge koju je muškarac sakrio u donjem vešu, a žena u grudnjaku, saopštila je Uprava carina...Carinici su pronašli tri grama marihuane i 61 tabletu ekstazija kod državljanina Turske i srpske državljanke iz Vranja, koji su automobilom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.