CarGo poklonio 10 hiljada higijenskih artikala za decu koja se leče od malignih bolesti

Izvor: Beta, 11.Jan.2020, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CarGo poklonio 10 hiljada higijenskih artikala za decu koja se leče od malignih bolesti

Udruženje CarGo poklonilo je 10 hiljada higijenskih artikala za decu koja se leče od malignih bolesti i decu bez krova nad glavom.Predsednik udruženja Aleksandar Vučić u ime CarGo fondacije je uručio donaciju u vrednosti od dva miliona dinara Svratištu za decu na Novom Beogradu i Roditeljskoj kući Zvončica u kojoj borave deca koja se leče od malignih bolesti, navodi se u saopštenju CarGo.Vučić je prilikom podele paketa pomoći istakao da je ta akcija nastavak humanitarnih aktivnosti Udruženja CarGo u 2020. godini i da je veoma ponosan što je akcija namenjena prvenstveno deci.Najavio je i da u ponedeljak počinje još jedna humanitarna akcije "Ugrejmo Beograd" tokom koje će članovi udruženja sakupljati toplu garderobu i poklanjati je svratištima za decu i odrasle.Vučić je pozvao i ostale kompanije, udruženja i pojedince da se pridruže humanitarnim misijama kako bi "ojačali zajedništvo i povratili filantropsku tradiciju".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Još jedna CarGo donacija: Dva miliona dinara za decu iz Svratišta i roditeljske kuće Zvončica

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020

CarGo poklonio 10 hiljada higijenskih artikala za decu koja se leče od malignih bolesti i decu bez krova nad glavom...Aleksandar Vučić, predsednik udruženja CarGo, u ime CarGo fondacije danas je uručio donaciju deset hiljada higijenskih artikala u vrednosti od dva miliona dinara Svratištu za decu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.