Car go svrstali uz prevarante i mešetare

Izvor: Danas, 02.Apr.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Car go svrstali uz prevarante i mešetare

Od donošenja Zakona o oglašavanju 2016. godine Tržišna inspekcija u Beogradu donela je više od 30 rešenja kojima se zabranjuje oglašavanje, rečeno je Danasu u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija. Članak Car go svrstali uz prevarante i mešetare se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Od Makedonije do Slovenije: Kada tvoje telo nije tvoje

Izvor: Danas, 02.Apr.2019

BBCPrvi Balkanski trans inter marš održan je u Zagrebu u martu 2019. Kristina nosi 30 centimetara visoke potpetice i tamni karmin. Policiji na makedonskoj granici se njen izgled nije dopao. Želeli su da znaju šta je ona – muškarac ili žena. Ovakvo iskustvo doživi većina transrodnih osoba na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.