Čanak jedini kandidat za predsednika LSV

Izvor: Blic, 28.Nov.2012, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak jedini kandidat za predsednika LSV

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak jedini je kandidat za predsednika te stranke na predstojećem izbornom kongresu, zakazanom za 8. decembar, saopšteno je danas iz te partije.

Glavni odbor LSV-a sinoć je utvrdio kandidata za najviše stranačke funkcije, navodi se u saopštenju i dodaje da je Čankovu kandidaturu podržalo 37 odbora.

Usvojena je i lista od šest kandidata za tri potpredsednička mesta, na kojoj su Branislav Bogaroški, Aleksandar Jovanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Đorđe Stojšić, Olena Papuga, Tibor Vaš i Maja Timotijević.

Glavni odbor je utvrdio liste predsednika i članova nadzornog odbora, izborne, statutarne i verifikacione komisije koji će biti zaduženi za sprovođenje procedura i organizaciju IX Kongresa LSV, a usvojena je i lista od 75 kandidata za stalni sastav Glavnog odbora te stranke.

Izborni i programski Kongres LSV će se održati u Novom Sadu, a o izboru najvišeg stranačkog rukovodstva izjasniće se 1.271 delegat.

Povezane vesti: Jerkov: Čanak će se kandidovati za predsednika LSV Beogradski odbor kandidovao Vučića za predsednika SNS-a Putinu partija potvrdila kandidaturu za predsednika

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čanak jedini kandidat za predsednika LSV

Izvor: Večernje novosti, 28.Nov.2012

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak jedini je kandidat za predsednika te stranke na predstojećem izbornom kongresu, zakazanom za 8. decembar, saopšteno je danas iz te partije.Glavni odbor LSV-a je utvrdio kandidata za najviše stranačke funkcije, navodi se u saopštenju i...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.