Čanak jedini kandidat za predsednika LSV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2012, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak jedini kandidat za predsednika LSV

NOVI SAD -

Jedini kandidat za predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) je Nenad Čanak, koji je dobio podršku 37 odbora stranke, saopšteno je danas iz LSV.

Glavni odbor LSV utvrdio je listu kandidata za najviše stranačke funkcije na predstojećem Devetom Kongresu LSV, koji će se održati 8. decembra.

Usvojena je i lista od šest kandidata za tri potpredsednička mesta, za koje će se takmičiti Branislav Bogaroški, Aleksandar Jovanović, Đorđe Stojšić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Olena Papuga, Tibor Vaš i Maja Timotijević.

Kongres će se održati u Novom Sadu, a o izboru najvišeg stranačkog rukovodstva izjasniće se 1.271 delegat, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batinaš Čanak jedini kandidat za lidera LSV

Izvor: Kurir, 28.Nov.2012

Nenad Čanak dobio podršku 37 odbora LSV, saopštila ta stranka i dodala da će Deveti kongres LSV biti održan 8. decembra..NOVI SAD - Jedini kandidat za predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) biće ponovo Nenad Čanak, koji vodi od njenog osnivanja, 14. jula 1990. godine. Čanak je dobio...

Nastavak na Kurir...

Kandidati za Kongres LSV

Izvor: Danas, 28.Nov.2012

Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine utvrdio je listu kandidata za najviše stranačke funkcije na predstojećem Kongresu LSV, zakazanom za 8. decembar u Novom Sadu.

Nastavak na Danas...

Čanak jedini kandidat za predsednika LSV

Izvor: Blic, 28.Nov.2012

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak jedini je kandidat za predsednika te stranke na predstojećem izbornom kongresu, zakazanom za 8. decembar, saopšteno je danas iz te partije...Glavni odbor LSV-a sinoć je utvrdio kandidata za najviše stranačke funkcije, navodi se u saopštenju i dodaje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.