Čajetina: Požar progutao Dom kulture u Krivoj Reci

Izvor: Blic, 05.Avg.2014, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čajetina: Požar progutao Dom kulture u Krivoj Reci

Vatrogasci iz Čajetine iz Užica nisu uspeli noćas da spasu objekat Doma kulture u podzlatiborskom selu Kriva Reka, ali su sprečili da se vatra proširi na zgradu osnovne škole koja se nalazi nekoliko metara dalje.

Požar u seoskom Domu kulture prijavljen je vatrogascima sinoć oko 22 sata, i to kada se vatra iz unutrašnjosti zdanja prenela na krov. Pretpostavka je, kaže za „Blic“ Saša Cicvavić, komandir Vatrogasno-spasilačkog bataljona iz Užica, da požar niko nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << primetio celih 35 minuta.

- Buktinju su primetili meštani tek kada je počeo da gori krov koji se nedugo zatim urušio. Izgorelo je hiljadu kvadrata zgrade, ali smo uspeli da spasemo krilo, 300 – 400 kvadrata koje se naslanja na školu. U gašenju je učestvovalo 19 ljudi sa 17 vatrogasnih vozila – kaže Cicvarić.

U toku je uviđaj koji će pokušati da odgonetne razloge požara u Krivoj Reci.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgoreo Dom kulture u Krivoj reci

Izvor: Akter, 05.Avg.2014

U sinoćnjem požaru u zlatiborskom selu Kriva reka izgoreo je Dom kulture,ali su vatrogasci uspeli da lokalizuju požar kako se on ne bi proširio na zgradu osnovne škole..Izjavio je za Tanjug komandant Vatrogasno spasilačkog bataljona iz Užica Saša Cicvarić...“Požar je prijavljen sinoć oko...

Nastavak na Akter...

ČAJETINA: Vatra progutala Dom kulture u Krivoj Reci!

Izvor: Kurir, 05.Avg.2014

UŽICE - Vatrogasci iz Čajetine iz Užica nisu uspeli noćas da spasu objekat Doma kulture u podzlatiborskom selu Kriva Reka, ali su sprečili da se vatra proširi na zgradu osnovne škole koja se nalazi nekoliko metara dalje...Požar u seoskom Domu kulture prijavljen je vatrogascima sinoć oko 22 sata,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.