Čačak: Ukrao mošti dvoje svetaca iz crkve

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Ukrao mošti dvoje svetaca iz crkve

Čačanska policija rasvetlila je više krađa, među kojima je i krađa moštiju Svetog Nektarija Eginskog i Svete Marine Velikomučenice iz crkve u Atenici kod Čačka.

"Policija je u jednoj napuštenoj kući u Čačku kod muškarca (36) iz tog grada pronašla mošti ukradene iz crkve. Protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu", navedeno je u saopštenju policije.

Policija je privela trojicu Čačana i rasvetlila krađe automobila, zlatnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i srebrnog nakita.

Saopšteno je da su privedena dvojica Čačana koji se sumnjiče da su obili dva stana u Čačku iz kojih su ukrali zlatni i srebrni nakit.

Priveden je i Čačanin (56) osumnjičen da je Čačku, Gornjem Milanovcu, Ljigu i Kraljevu ukrao četiri putnička vozila i izvršio dve teške krađe u selima u okolini Čačka.

Protiv njih će biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.