ĆUTI, JEVREJINU, OVO JE MOJ PATRIJARH! Glumci u VIDNO ALKOHOLISANOM STANJU delili avion sa verskim poglavarom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2022, 18:58

"ĆUTI, JEVREJINU, OVO JE MOJ PATRIJARH!" Glumci u VIDNO ALKOHOLISANOM STANJU delili avion sa verskim poglavarom!

Anegdote naših čuvenih glumaca se i dalje prepričavaju

Naši čuveni glumci Predrag Ejdus i Josif Tatić su godinama radili zajedno, a zbog toga su postali i dobri prijatelji. Anegdote koje su proživeli na putovanjima sa njihovom predstavom "Šovinsitička farsa" se i dan danas prepričavaju.

Više od deset godina su igrali "Farsu", jednu od najgledanijih predstava u Jugoslaviji. Sa njom su Ejdus i Tatić proputovali ceo svet i igrali na svim meridijanima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Upravo ova kultna predstava odvela ih je u daleku Australiju, a na povratku se desilo da avion dele sa patrijarhom Pavlom.

- Vraćali smo se sa turneje iz Australije i u Atini prelazimo u JAT-ov avion za Beograd. Ali avion ne poleće jer se čekaju neki VIP gosti. Stiže delegacija na čelu sa patrijarhom Pavlom. Prođu pored nas, odu napred, poleće avion, a Tale se diže i kreće - ispričao je svojevremeno Predrag Ejdus i nastavio:

- Pitam ga gde će, a on odgovara da ide da pozdravi patrijarha Pavla. Znam koliko smo popili na aerodromu, pili smo i u avionu čekajući VIP goste, molim ga da to ne radi, a on me otkačinje: "Ćuti ti, Jevrejinu, ovo je moj patrijarh!" A, pritom je on bio ateista. Ode Tale, nije prošlo dve sekunde i vraća se. Pitam šta je bilo, a on mrtav ozbiljan odgovara: "Izgleda da me nije prepoznao!" I danas kad se setim kako mi to saopštava, vrištim od smeha - sećao se Ejdus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.