Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jun.2023, 21:30

„ČUO SAM DA SI DOBRA U SVEMU!“ Ivan Marinković brutalno uzvratio Ani Ćurčić na TUŽBU!

Nakon što je drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić najavila tužbu protiv nekadašnjeg zadrugara Ivana Marinkovića, on se oglasio i odgovorio joj brutalno.
Ivan Marinković i Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


– Da stanem u odbranu svog lika i dela. Ovako: Ana Ćurčić, čekam tu tužbu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << koju si najavila, ali nikako da stigne. Mene vređa kada neko kaže da sam loš u nečemu (shvati kako hoćeš). Za tebe sam čuo da si dobra u svemu, ali u verbalnoj raspravi na nivou rijalitija zapravo si nula – napisao je Ivan na Instagramu.
Ivan Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)
– O tome, Ana, ne svedoči moje „šesto“ mesto nego tvoje DRUGO. A kakva si majka ne znam, ali po svemu sudeći (čitaj TETOVAŽE) si odlična. Čestitam! Što se mene tiče, ti si jedan od većih prevaranata kada je rijaliti u pitanju i gadi mi se kada moram da te slušam, a vidim i većini naroda – dodao je Marinković.
Ivan Marinković (Foto: Instagram/ivanmarinkovic79_official)
– Treba da odsmrdiš sve emisije, ženo, a za to ima vremena. Poljubac, doktor Ivan Marinković – zaključio je nekadašnji zadrugar.
Kako je, sa druge strane, nekadašnja zadrugarka Marija Kulić reagovala na boravak svog unuka Željka Kulića kod Ivana i Jelene Ilić pročitajte u odvojenom tekstu: Marija Kulić videla UNUKA SA VERENICOM Ivana Marinkovića, pa poručila: „TRUDI SE DA BUDE FINA!“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.