ČULA SAM VRISAK DECE Detalji horora na užičkom šetalištu - drvo se obrušilo na ŽENU I TROJE MALIŠANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2023, 17:55

"ČULA SAM VRISAK DECE" Detalji horora na užičkom šetalištu - drvo se obrušilo na ŽENU I TROJE MALIŠANA

Veliko stablo na gradskoj plaži u Užicu, pored reke Đetinje, srušilo se na ženu i troje dece.

Zbog vlažnog zemljišta, visoko i teško drvo se iz korena obrušilo na stazu omiljenog užičkog šetališta i, prilikom pada, krošnjom je zakačilo ženu i decu.

Srećnim spletom okolnosti, izbegli su teže povrede.

Oni su se danas, oko podneva, šetali gradskom plažom, kojom upravlja lokalno Javno preduzeće Veliki park.

- Čula sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pucketanje i vrisak dece. Drvo je palo na ženu i troje dece. Srećom, videla sam da su svi na nogama stigli do kola hitne pomoći - kazala je Užičanka, koja se zadesila na šetalištu, u trentku pada stabla.

Policija je izašla na lice mesta, a ubrzo je stigla i ekipa hitne pomoći.

U užičkoj Službi hitne pomoći, rečeno je da su žena i troje dece "zadobili lakše povrede, da su zbrinuti i da su u dobrom zdravstvenom stanju".

- Iz hitne pomoći, deca su upućena na pedijatriju Doma zdravlja, a odatle su prevezena na dalju dijagnostiku u bolnicu. I žena i deca su zadobili lakše povrede - rečeno je u toj Službi.

Kako je danas neradni dan, iz uprave užičkog JP Veliki park, koje upravlja gradskom plažom i šetalištem pred Đetinje, niko se nije javljao da objasni u kakvom stanju su ostala stabla i da li su ona potencijalna pretnja bezbednosti građana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.