ČUDNO PONAŠANJE VOZAČA IZ HRVATSKE ZABRINULO PUTNIKE: Molili se da živi i zdravi stignu na krajnje odredište (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 21:26

ČUDNO PONAŠANJE VOZAČA IZ HRVATSKE ZABRINULO PUTNIKE: Molili se da živi i zdravi stignu na krajnje odredište (VIDEO)

Jedan putnik je odlučio da snimi vozača u akciji, a prizor koji se odvijao ispred njegovih očiju bio je zastrašujući

Velika uzbuna zahvatila je društvene mreže zbog snimka koja prikazuje vozača jednog poznatog hrvatskog prevoznika kako u potpuno neuračunljivom stanju upravlja autobusom, javlja Dnevno.hr.

Kako se navodi, vozač iz poznate prevozničke kompanije preuzeo je grupu korejskih turista u Budimpešti oko 20 sati, nakon čega je tek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 1.50 stigao u Beč. Da stvar bude još gora, vozač se ponašao izuzetno čudno, što je zabrinulo putnike.

Jedan putnik je odlučio da snimi vozača u akciji, a prizor koji se odvijao ispred njegovih očiju bio je zastrašujući. Na snimku se vidi kako vozač izvodi nekontrolisane pokrete telom i rukama, što ukazuje na moguću konzumaciju opojnih sredstava ili alkohola.

Dok su putnici s očima punim straha gledali, vozač je projurio auto-putem, očigledno bez ikakve koncentracije na saobraćaj oko sebe.

Postavlja se pitanje kako je uprava tog autoprevoznika reagovala na ovaj incident. Takođe je nejasno da li je vozač prijavljen policiji.

Snimak je jasno dokumentovao problematično ponašanje vozača, što bi trebalo da bude dovoljno za pokretanje postupka i obaveštavanje nadležnih tela, konstatuje portal Dnevno.hr.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.