CRNOGORSKI VRH U STRAHU! Milo sa saradnicima orgijao u Duškovim stanovima, sve DOKUMENTOVANO KAMERAMA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNOGORSKI VRH U STRAHU! Milo sa saradnicima orgijao u Duškovim stanovima, sve DOKUMENTOVANO KAMERAMA?

Informaciju o stanovima potvrdio i sam Knežević

Prema pisanju crnogorskih medija, visoki funkcioneri DPS-a su za svoje orgije navodno koristili najmanje desetak stanova u Podgorici i na Primorju, a koji su bili u posedu biznismena Duška Kneževića.

Stanovi su bili opremljeni kamerama i sve što se unutra dešavalo je zabeleženo. Te stanove su godinama koristili najveći državni funkcioneri za provod daleko od očiju javnosti.

Kako navode crnogorski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i jedan od svedoka saradnika u predmetima protiv Duška Kneževića potvrdio je istražiteljima da su postojali ti stanovi i da su oni bili pokriveni opremom za audio i video snimanje. Takođe, on je dao i tačne adrese jednog broja stanova istražiteljima.

Sam Duško Knežević, u izjavi nije želeo da detaljno govori o ovim informacijama.

- Tačno je da imam jedan broj stanova koje su koristili funkcioneri DPS-a za provod i da imam mnogo snimaka. Toliko za sada, ide izborna kampanja, pa ćemo da vidimo šta će se dalje dešavati - rekao je Knežević.

Svi snimci, sa tih kamera, kako se saznaje, na vreme su sklonjeni, tako da istražitelji nisu mogli da uklone ono što su kamere zabeležile.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.