Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 22:02

CRNOGORAC PAO SA VIŠE OD 50 KILOGRAMA DROGE Efikasna akcija novosadske policije - EVO šta je skrivao u vozilu i u stanu

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su (1990), državljanina Crne Gore, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policije je prilikom kontrole automobila marke "škoda fabija" kojim je upravljao osumnjičeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pregrađenom prostoru tzv. "bunkeru" pronašla i zaplenila ukupno 40 vakum kesa sa oko 21,6 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana.

Daljim pretresom stana koji je osumnjičeni koristio u Beogradu, policija je pronašla i zaplenila još 56 vakum kesa sa više od 30,2 kilograma marihuane, vozilo marke "golf 7", kao i dva mobilna telefona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.