CRNO SUBOTNJE JUTRO! Autobus koji je prevozio ekskurziju udario u brdo, POGINULI VOZAČ I PUTNIK

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 09:10

CRNO SUBOTNJE JUTRO! Autobus koji je prevozio ekskurziju udario u brdo, POGINULI VOZAČ I PUTNIK

Devetoro osoba povređeno nakon saobraćajke u kojoj su stradali vozač i jedan putnik.

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Dražin Dolu, smrtno su stradali vozač autobusa i jedan putnik, potvrđeno je u Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje.

Povređeno je devet putnika autobusa, koji je prevozio radničku ekskurziju iz Banjaluke, piše Trebinjelive.info.

Svi povređeni su hospitalizovani u trebinjskoj Bolnici, ali je još uvek rano da se govori o stepenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njihovih povreda, prenosi Srpskainfo.

Sve ekipe hitne pomoći bile su na terenu i prevozile su povređene u Bolnicu Trebinje.

Kako se nezvanično saznaje, autobus je iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i udario u brdo pored puta.

U toku je uviđaj, a put iz pravca Trebinja je zatvoren. Vozači mogu da koriste put kroz naselja Zasad i Mostaći.

Uviđaj obavljaju policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Trebinje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DETALJI ISTRAGE SAOBRAĆAJKE KOD TREBINJA: Utvrđeno šta je izazvalo tešku nesreću - ipak nije bio tehnički kvar na autobusu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 08:47

Devetoro osoba povređeno nakon saobraćajke u kojoj su stradali vozač i jedan putnik...Uviđajem nakon teške saobraćajne nesreće u Trebinju, u kojoj su dve osobe poginule, a 13 povređeno, nije utvrđen bilo kakav tehnički kvar, niti neispravnost autobusa, kao ni tragovi kočenja, pa se pretpostavlјa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.