DETALJI ISTRAGE SAOBRAĆAJKE KOD TREBINJA: Utvrđeno šta je izazvalo tešku nesreću - ipak nije bio tehnički kvar na autobusu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 08:47

DETALJI ISTRAGE SAOBRAĆAJKE KOD TREBINJA: Utvrđeno šta je izazvalo tešku nesreću - ipak nije bio tehnički kvar na autobusu (FOTO)

Devetoro osoba povređeno nakon saobraćajke u kojoj su stradali vozač i jedan putnik.

Uviđajem nakon teške saobraćajne nesreće u Trebinju, u kojoj su dve osobe poginule, a 13 povređeno, nije utvrđen bilo kakav tehnički kvar, niti neispravnost autobusa, kao ni tragovi kočenja, pa se pretpostavlјa da je vozač zaspao, rekao je portparol trebinjskog Okružnog javnog tužilaštva Srđan Vukanović.

On je naveo da će više detalјa o uzrocima nesreće najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti poznato nakon obdukcije tela vozača, koja će biti obavlјena sutra u Banjaluci.

Podsetimo, saobraćajna nesreća, u kojoj su dva lica poginula, a 13 povređeno, dogodila se juče kada je autobus koji je prevozio radnike Osnovne škole "Georgi Stojkov Rakovski" iz Banjaluke, udario u brdo, a potom u kameni zid u mestu Dražin Do kod Trebinja.

Povređeni su smešteni u trebinjsku bolnicu, a jedan teže povređeni pacijent je transportovan helikopterom iz trebinjske bolnice u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

A post shared by Lokoportal (@lokoportal)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.