CRNI VIKEND U SRBIJI! TRAGEDIJA U KRALJEVU: Devojka (24) preminula u kovid ambulanti, lekari nisu uspeli da je reanimiraju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 13:15

CRNI VIKEND U SRBIJI! TRAGEDIJA U KRALJEVU: Devojka (24) preminula u kovid ambulanti, lekari nisu uspeli da je reanimiraju

Direktorka Doma zdravlja rekla je da se devojka prvi put danas javila, kako bi se testirala na koronavirus.

U kovid ambulanti u Kraljevu, danas je preminula devojka stara 24 godine.

Kako su saznali mediji, nju su pratioci doveli u ambulantu kako bi se testirala, jer je nekoliko dana imala visoku temperaturu. Ali, u jednom trenutku je kolabirala, i lekari nisu uspeli da je reanimiraju.

Mirjana Krčevinac, direktorka Doma zdravlja u Kraljevu, potvrdila je za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medije da se danas dogodio tragičan slučaj u kovid ambulanti.

- Devojka stara 24 godine je u pratnji pratioca, jer je bolovala od cerbralne paralize i bila je vezana za invalidska kolica, došla kako bi se testirala. Ona je već nekoliko dana imala visoku temperaturu. Antigenski test je pokazao da je negativna, pa je urađen PCR test. Odmah nakon toga njoj se slošilo, kolabirala je i nažalost naši lekari nisu mogli da je spasu, iako su sve učinili - rekla je Krčevinac.

Ona kaže da će se nakon analize PCR testa znati da li je devojka bila zaražena koronavirusom. Krčevinac kaže da je ovaj slučaj ogroman stres i za porodicu i za zaposlene u kovid ambulanti.

Ovo je drugi smrtni slučaj u kovid ambulanti u poslednjih nedelju dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova.rs: Devojka preminula u kovid ambulanti u Kraljevu

Izvor: N1 televizija, 10.Apr.2021

U kovid ambulanti u Kraljevu preminula je devojka (24) koju su pratioci doveli da se testira na koronavirus nakon što je nekoliko dana imala temperaturu, piše portal Nova.rs.

Nastavak na N1 televizija...

Devojka obolela od cerebralne paralize preminula u kovid ambulanti u Kraljevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2021

U kovid ambulanti u Kraljevu danas je preminula devojka stara 24 godine, prenose mediji...Kako Blic saznaje, nju su pratioci doveli u ambulantu kako bi se testirala, jer je nekoliko dana imala visoku temperaturu. Međutim, devojka je u jednom trenutku kolabirala i lekari nisu uspeli da je reanimiraju...Mirjana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.