CRNA GORA SA SRBIMA MORA: Krivokapiću predloženi prvi potezi koje treba da povuče kad se formira vlada

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2020, 10:35

CRNA GORA SA SRBIMA MORA: Krivokapiću predloženi prvi potezi koje treba da povuče kad se formira vlada

Demokratski front je i ranije govorio da će podržati svaku vladu u kojoj nema DPS-a Mila Ðukanovića

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) i predsednik Nove srpske demokratije u Crnoj Gori Andrija Mandić izjavio je da smatra da bi prvi potezi mandatara crnogorske Vlade Zdravka Krivokapića, kada je u pitanju region, trebalo da budu usmereni na Srpsku i Srbiju.

- Mislim da bi budući premijer Crne Gore, pogotovo premijer koji je to postao na osnovu snage srpskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glasova u Crnoj Gori i, moram reći, potpune srpske solidarnosti Srbije i Republike Srpske, odnosno našeg naroda iz Srbije i Srpske, trebao da poseti prvo Beograd, a potom i Banjaluku - rekao je Mandić.

Mandić kaže da Krivokapić to ne treba da radi zbog sebe, već zbog onih koji su za njega glasali.

Govoreći o novoj crnogorskoj vladi, Mandić je rekao da će je DF podržati i da je i ranije govorio da će podržati svaku vladu u kojoj nema DPS-a Mila Ðukanovića.

Stranačkim organima, dodao je, biće predloženo da glasaju za novu vladu i da nema dilemu da će se to i dogoditi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mandić: Krivokapić prvo da posjeti Beograd pa Banjaluku

Izvor: Vostok.rs, 13.Nov.2020

Prvi potezi mandatara Zdravka Krivokapića, kad je riječ o regionu, trebalo bi da bude usmjereni na Srbiju i Republiku Srpsku, smatra jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić. "Mislim da bi budući premijer Crne Gore, pogotovo premijer koji je to postao na osnovu snage srpskih glasova...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.