CRNA GORA POPUŠTA MERE U PETAK: Uz OVA PRAVILA se otvaraju plaže i ukida zabrana kretanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 19:54

CRNA GORA POPUŠTA MERE U PETAK: Uz OVA PRAVILA se otvaraju plaže i ukida zabrana kretanja

Ranije je bilo najavljeno da će ugostiteljski objekti početi sa radom 18. maja.

Ugostiteljski objekti biće otvoreni u petak, a istog dana se ukida i zabrana kretanja od 23 sata do pet ujutru, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

U petak će biti otvorene i plaže, uz mere distance.

Obaveze vlasnika je da istaknu informacije o merama, zaposleni da nose maske i da najviše četiri osobe budu za stolom (osim za porodice).

Među stolovima najmanji razmak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mora biti dva metra ili paravan; dezinfekcija ruku na ulazu i izlazu; bez samoposluživanja; bez stajanja i zadržavanja za šankom.

- Od petka je u celoj državi dozvoljen saobraćaj putničkim i taksi vozilima (br. osoba shodno saobraćajnoj dozvoli), a od ponedeljka i unutrašnji javni putni i željeznički prevoz - saopšteno je iz Vlade.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.