CRNA GORA NA NOGAMA! DOŠAO JE KRAJ MILOVOM REŽIMU: DPS ostavio oproštajno pismo

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 22:24

CRNA GORA NA NOGAMA! DOŠAO JE KRAJ MILOVOM REŽIMU: DPS ostavio "oproštajno pismo"

Duško Marković se obratio zaposlenima u Vladi povodom isteka njegovog mandata.

Odlazeći premijer Duško Marković obratio se zaposlenima u Vladi povodom isteka njegovog mandata, osvrćući će na postignute rezultate u prethodne četiri godine.

- Poštovane koleginice i kolege, navršile su se četiri godine od izbora 41. Vlade i mene kao njenog predsednika. Pripala mi je dužnost da Vladu predvodim u vremenu veoma složenih društvenih, ekonomskih i političkih procesa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << I pored toga, mandat završavam uz osećaj profesionalnog zadovoljstva, jer su za protekle četiri godine postignuti zapaženi rezultati u mnogim oblastima, posebno na ekonomskom i razvojnom planu, ali i na planu integracija i zauzimanja mjestu koje Crnoj Gori pripada u svetu - naveo je Marković u pismu.

Istakao je da taj uspeh nije mogao doći sam, niti je on rezultat bilo koga pojedinačno, "već ga je postigla naša vredna administracija, doprinoseći na svakom nivou vašeg angažovanja i odgovornosti".

- Dakle, postignut je naporom svakoga od vas, jer ste kao profesionalni i odgovorni ljudi ulagali sebe zarad zajedničkog uspeha i napretka naše Crne Gore, na čemu vam čestitam. Dozvolite da vam još jednom zahvalim i poželim uspeha u daljem radu - uz dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću. Da je večna Crna Gora - poručio je Marković.

Kada slušate Markovićeve reči prva pomisao bi bila da se u Crnoj Gori živi odlično... Ali, svemu tome je došao kraj, Crna Gora gora okreće novi list.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZADOVOLJAN ZAVRŠAVAM MANDAT" Marković se obratio zaposlenima u Vladi Crne Gore

Izvor: Blic, 30.Nov.2020

Premijer Duško Marković obratio se zaposlenima u Vladi Crne Gore povodom isteka mandata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.