ČOVEK OSTAO BEZ NOGU U TRAKTORSKOJ NESREĆI: Policija je MOMENTALO započela istragu i iznela NEVEROVATNE detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 22:07

ČOVEK OSTAO BEZ NOGU U TRAKTORSKOJ NESREĆI: Policija je MOMENTALO započela istragu i iznela NEVEROVATNE detalje

Ovo je, za policiju, bio neviđen slučaj.

Muškarac iz Misurija, našao se u centru policijske istrage nakon bizarne nesreće, u kojoj je, navodno, izgubio obe noge. 

Predstavnici kancelarije šerifa u okrugu Hauel ističu da u svojoj istoriji nisu imali ovakav slučaj, a sve je počelo novembra prošle godine.

Nadležni su dobili prijavu da je 60-godišnji muškarac iz Vilov Springsa ostao bez nogu u nesreći sa rotacionom kosilicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prikačenom za traktor.

Nakon prijema u bolnicu, povređeni je rekao da ga je kosilica slučajno zakačila, ali policajcima neke stvari nisu bile jasne.

Nisu mogli da pronađu odsečene noge, a rane su bile vrlo precizne, kao i podvezane, a svedoka nema. Uz to, čovek ima paralizu donjih deliva tela, pa je ostalo nejasno kako se našao na putu traktora.

Kosilica bi napravila krvavi nered. Ranije sam viđao takve nesreće, a ovo nije bilo isto - rekao je poručnik Tori Tomson iz šerifove kancelarije.

Istragom je utvrđeno da je čovek imao posetu uoči nesreće. Nadležni spominju muškarca sa Floride koji mu je, navodno, sekirom odsekao noge - uz naknadu.

Policija veruje da je pokušao da prevari osiguravajuću kompaniju, tako što je iscenirao nesreću, a prethodno platio da mu odseku udove.

- Ipak, čovek nije podneo zahtev osiguravajućoj kući, pa nije bilo razloga za optužbu. Bio je to loše izveden plan, ništa slično nisam video - rekao je Tompson.

Što se tiče odsečenih nogu, one su kasnije pronađene skrivene među starim gumama, i predate su istražiteljima.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/Autor: S. K.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.