ČISTKA u Predsedništvu HDZ: Smenjeni premijerovi KRITIČARI

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2018, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČISTKA u Predsedništvu HDZ: Smenjeni premijerovi KRITIČARI

Smenu potvrdio i Andrej Plenković

Predsedništvo Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) danas je razrešilo dužnosti političkog i međunarodnog sekretara stranke Davora Iva Štira i Mira Kovača, nekadašnje ministre spoljnih poslova Hrvatske.

Pročitajte i: 

Hina prenosi da su umesto njih dvojice na funkcije imenovani Lovro Kuščević i Davor Božinović.

Navodi se da je smenu Štira i Kovača nakon sednice Predsedništva i Nacionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saveta HDZ potvrdio predsednik stranke i premijer Andrej Plenković, rekavši da su oni smenjeni na njegov predlog.

Hrvatski portal index.hr navodi da je "Plenković krenuo u čistku", dok "Jutarnji list" ocenjuje da se radi o "Plenkovićevom obračunu sa kritičarima".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.