CILJ MI JE NOVI INSTITUT ZA ONKOLOGIJU Danica Grujičić: Razočarana sam starijim kolegama

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 10:16

"CILJ MI JE NOVI INSTITUT ZA ONKOLOGIJU" Danica Grujičić: "Razočarana sam starijim kolegama"

Danica Grujičić je istakla da joj je cilj da se napravi novi Institut za onkologiju.

Doktorka Danica Grujičić gost je Jutarnjeg programa gde je govorila o tome što je nosilac liste SNS na predstojećim izborima.

Grujičić je govorila i o tome što se nalazi prva na listi SNS uz svoje kolege.

- Ja sam se uvek zalagala da u politici budu ljudi sa biografijom, znam ko sam i šta sam uradila za ovih 40 godina... Mlade ljude koje sam naučila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da rade, pokušaj da se Institut vrati pod okrilje Fakulteta i Univerziteta, jako sam razočarana starijim kolegama i njihovim odnosima prema mlađim kolegama - ističe Grujičić.

-  Meni nije jasno zašto nismo novu zgradu tražili još pre 10 godina - kaže doktorka.

- Možete da volite ili ne volite neku stranku, ali morate da ukažemo na to šta je urađeno... Ima svega, ali moramo da pokažemo program, nešto za šta se borimo - kaže Grujičić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.