CG: Žurka na policijskom brodu

Izvor: B92, 22.Jul.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Žurka na policijskom brodu

Fotografija na kojoj se na policijskom brodu nalazi šestoro kupača umesto uniformisanih lica izazvala je buru reakcija u Crnoj Gori, prenose "Vijesti".

Na fotografiji na kojoj se na brodu nalazi četvoro ljudi, dok se još dvoje kupa, postavio je na svoj Tviter nalog Nebojša Medojević, funkcioner Demokratskog fronta.

Prema njegovim rečima, na fotografiji je prikazan policijski brod "Ulcinj".

Medojević je rekao da je korišćenje službenih vozila i ovlašćenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u lične svrhe praksa koju tolerišu rukovodioci policije, a koji odavno ne uživaju poverenje policajaca i to vodi javašluku u službi.

Iz Uprave policije je saopšteno da je po nalogu ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića izvršena provera kojom je utvrđen identitet policijskih službenika koji su upravljali službenim plovilom.

Protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Crna Gora: Žurka na policijskom brodu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2015

Fotografija na kojoj se na policijskom brodu nalazi šestoro kupača umesto uniformisanih lica izazvala je buru reakcija u Crnoj Gori, prenose "Vijesti"...Privatna drzava - privatna Policija. Crna Gora pic.twitter.com/hnoNvji3ld— Nebojsa Medojevic (@NebojsaMedojevi) July 21, 2015..Na fotografiji na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.