Skandal u Crnoj Gori: Sunčanje i kupanje na policijskom brodu

Izvor: B92, 22.Jul.2015, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Crnoj Gori: Sunčanje i kupanje na policijskom brodu

Fotografija na kojoj se vidi policijski brodić sa kupačima na njemu, umesto policajaca zapalila je društvene mreže u regionu.

Naime, fotografija uslikana u Crnoj Gori prikazuje četiri osobe na brodiću i dve u vodi. Fotografiju je na Tviter postavio funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević, koji je za “Dan“ istakao da su mu prijatelji sa ove društvene mreže rekli da je u pitanju Ulcinj.

“Slika je autentična i pokazuje kakvo je rasulo u policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i službama bezbednosti. Od korupcije, javašluka, političke zloupotrebe, bogaćenja jednog broja policijskih službenika, pa do direktnog učestvovanja policijskih inspektora u organizaciji trgovine narkoticima, prostituciji, zelenašenju, korupciji u javnim nabavkama, odavno su odomaćene pojave u policiji. Profesionalizam, etika, disciplina, napredovanje u skladu sa sposobnostima i rezultatima, međusobna solidarnost i patriotizam odavno su vrednosti koje ne baštine rukovodioci, pa onda ni službenici“, ističe Medojević.

On navodi da korišćenje službenih vozila i ovlašćenja, pa evo sada i brodova, u lične svrhe praksa je koju tolerišu rukovodioci policije, koji odavno ne uživaju poverenje policajaca i to vodi javašluku u službi. Iz policije je poručeno da će protiv službenih lica koja su koristila brod u lične svrhe biti pokrenut disciplinski postsupak.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samo u Crnoj Gori: Žurka na policijskom brodu!

Izvor: Mondo, 22.Jul.2015

Zloupotreba službenih vozila, kojima se ovih dana masovno obilaze razne turističke destinacije na severu i jugu Crne Gore, nije zaobišla ni plovila, i to ona koja koristi policija...But first, let me take a selfie..Posted by Podgoricki vremeplov on Monday, July 20, 2015..Poslanik Demokratskog fronta...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.