CG: Uhapšen još jedan muškarac zbog podmetanja požara

Izvor: B92, 21.Jul.2017, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Uhapšen još jedan muškarac zbog podmetanja požara

Cetinje -- Crnogorska policija je uhapsila R.D. (67) iz Danilograda za koga se sumnja da je izazvao požar na području Katunske nahije.

"Službenici Uprave policije MUP-a Crne Gore - Odeljenja bezbednosti Cetinje su, danas preduzimajući operativne mere i radnje, lišili slobode jedno lice zbog sumnje da je počinilo krivično delo izazivanje opšte opasnosti", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, policija je došla do saznanja da je R.D., kako se sumnja, 7. jula >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izazvao požar većih razmera na području Katunske nahije, koji je zahvatio sela Bajramovicu, Velestovo, Gornju i Donju Markovinu, nakon čega se proširio na područje opštine Danilovgrad i zahvatio planinu Garač.

Ovaj požar još nije lokalizovan i pričinjena je velika materijalna šteta kako privatnoj, tako i državnoj imovini, piše u saopštenju.

O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji je naložio da se R.D. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično đelo izazivanje opšte opasnosti.

Pročitajte još:

CG: Uhapšen Albanac zbog podmetanja požara

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.