CG: Sa raskrsnice uklonjen paket iz kog vire žice VIDEO

Izvor: B92, 29.Avg.2018, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Sa raskrsnice uklonjen paket iz kog "vire žice" VIDEO

Stručnjaci Antiterorističke jedinice oko 16:40 h, uklonili su sa ulice sumnjivi predmet, zbog kojeg je centar Bara bio blokiran nekoliko sati.

Kako prenosi portal Jedro.me, policija je oko 14:30 h blokirala raskrsnicu kod Tri kule zbog sumnivog paketa izbačenog iz jednog vozila.

Na raskrsnici je pronađen predmet omotan selotejpom za koji postoje indicije da je ispao iz nekog od automobila pa postoji verovatnoća da se možda radi i o ekspozivnoj napravi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Pozvani su stručnjaci Antiterorističke jedinice iz Podgorice, koji treba da preuzmu predmet, a koji su po dolasku naredili da se sklone sva vozila iz bulevara, pa i vatrogasna i policijska, kao i da se sklone građani sa šireg područja oko mesta na kojem se nalazi sumnjivi paket.

Portal CDM navodi da je reč o eksplozivnoj napravi, jer iz paketa vire žice.

Prema nezvaničnim saznanjima CdM-a, bomba je bila prikačena za vozilo, a u jednom trenutku u toku vožnje je otpala.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bar blokiran - eksplozivna naprava u centru grada? (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2018

Blokiran je centar Bara i ne isključuje se mogućnost se eksplozivna naprava nalazi na raskrsnici kod “tri kule“, na kolovoznoj traci prema moru Blokiran je centar Bara i neisključuje se mogućnost se eksplozivna naprava nalazi na raskrsnici kod “tri kule“, na kolovoznoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.