CEO GRAD JE BLOKIRAN Svedoci masovne pucnjave u SAD šokirani: Ležala sam na ćerki, a majka je ležala na meni

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 08:34

CEO GRAD JE BLOKIRAN Svedoci masovne pucnjave u SAD šokirani: "Ležala sam na ćerki, a majka je ležala na meni"

Šokirana stanovnica Luistona rekala je za BBC kako je ceo grad blokiran nakon masovne pucnjave.

Bili Džejn Kuk, koja se kandiduje za gradsko veće, rekla je da je sinoć napustila javni događaj kada je prvi put čula za napad i da je napadač u bekstvu.

- Cela vožnja kući, sve što sam čuo su sirene, jednu za drugom. Helikopteri, sirene, nikada u životu nisam čuo toliko aktivnosti u ovom gradu. Imamo policiju koja dolazi iz cele države, van države. Užasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je - naglasila je vidno uznemiren Kuk.

Kuk je dodala da je pozvala jednog od svojih sinova dok se vozila kući. "Razgovarala sam s njim telefonom i sve vreme nije bilo ništa osim sirena i helikoptera. A kada sam se konačno vratila... rekla sam mu da sam bezbedna kod kuće", priseća se ona.

MANHUNT UNDERWAY: Police say Robert Card is a person of interest in connection with the mass shootings in Lewiston. A vehicle of interest has reportedly been found in Lisbon.

DETAILS: https://t.co/TJNtWDIidu pic.twitter.com/wdbiNQtVMu

— CBS 13 News (@WGME) October 26, 2023

- To je jednostavno ludo. Ne mogu ovo da obradim jer izgleda tako nezamislivo... Veoma smo srećni što zapravo imamo dve bolnice u našem gradu, što je neverovatno, koliko smo mali - nastavila je ona. Inače, u Levinstonu živi manje od 40.000 ljudi.

Rajli Dumont, još jedan svedok, rekla je za ABC Nevs da je njena 11-godišnja ćerka učestvovala u dečijoj kuglanskoj ligi u Luistonu kada je čula nekoliko pucnjava. Rekla je da je njen otac, penzionisani policajac, potom saterao njihovu porodicu u ćošak.

- Ležala sam na ćerki, a majka je ležala na meni - rekla je ona. Napomenula je da je videla tri ili četiri žrtve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Svedokinja pucnjave u Mejnu: Ležala sam na 11-godišnjoj ćerki, a moja majka na meni

Izvor: Danas, 26.Okt.2023

Šokirana stanovnica Luistonu ispričala je za BBC kako je ceo grad zatvoren nakon masovne pucnjave.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.