CELA SRBIJA TI JE ZBOG OVOGA ZAHVALNA Đubre na Staroj planini očistio Japanac na proputovanju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 15:50

"CELA SRBIJA TI JE ZBOG OVOGA ZAHVALNA" Đubre na Staroj planini očistio Japanac na proputovanju (FOTO)

Prava deponija na planini

Divlje deponije na srpskim planinama niču brže od biljnih vrsta, pa otuda ne čude gomile smeća na svakom koraku. Jedna takva deponija, godinama se stvara na Staroj planini kod nekadašnjeg hotela, a očistio je Japanac koji kroz Srbiju prolazi biciklom, u okviru svog proputovanja.

Česmu sa pijaćom vodom koja se nalazi na samom početku dvorišta hotela, do puta, okruživale su velike količine smeća - plastičnih kesa, papira i ambalaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju putnici koji tu dođu da se odmore od puta nesmotreno ostavljaju za sobom.

Ovakva slika, zasmetala je jednom Japancu, Šoganu Kamedi, koji se trenutno nalazi na proputovanju biciklom kroz našu zemlju, pa je odlučio da očisti đubre.

- Očistio sam oko česme sa pijaćom vodom na Staroj planini. Sačuvajmo prelepu prirodu Srbije - napisao je Kameda na svom Fejsbuk profilu i postavio fotografije pre i posle ovog plemenitog čina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.