CELA SRBIJA OČEKUJE ODGOVOR! Evo šta će otkriti SUPERVEŠTAČENJE patologa u slučaju zločina nad Jelenom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CELA SRBIJA OČEKUJE ODGOVOR! Evo šta će otkriti SUPERVEŠTAČENJE patologa u slučaju zločina nad Jelenom

Za ovaj slučaj angažovan je vrhunski stručnjak sa naših prostora

- Uvođenje uglednog patologa Zorana Stankovića u slučaj “Marjanović” bi trebalo tužilaštvu da donese prave rezultate i dokaze - kazao je novinar Darko Jevtić.

- To superveštačenje bi trebalo da pokaže, na osnovu novih dokaza koji su se pojavili u međuvremenu, kada se tačno dogodilo ubistvo, pošto postoje kontradiktorne informacije u medijima. Takođe bi trebalo da se utvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na koji način je izvršeno ubistvo, kao i kojim oružjem, jer ono nije pronađeno - navodi Jevtić.

Prema njegovim rečima, Stanković je angažovan kao vrhunski stručnjak i verovatno najbolji patolog na ovim prostorima.

- Dato je njemu kako bi se našli pravi rezultati i dokazi, da bi tužilaštvo moglo dalje da postupa - dodaje Jevtić.

U medijima su se pojavljivale i spekulacije da je postojao “još jedan muškarac u životu ubijene pevačice”.

- Ta informacije je do medija došla od njenog svekra, koji je ranije govorio drugačije. Ta informacija nije tačna, policija je uradila listing telefona ubijene i nije pronašla ni najmanji tragi li sumnju. Sigurno bi neki trag ili poruka ostali. Sve je istraženo da bi se isključila opcija “nekog trećeg” i nije nađen niko. Možda je to deo strategije porodice, za koju znamo da se čudno ponašla, ali to ne mora da znači da je ubica žrtvin muž - istakao je Jevtić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KONTRADIKTORNE IZJAVE? Sve reči muških članova porodice Marjanović o ubistvu Jelene

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017

Svi čekaju razrešenje slučaja..Dok je trajala istraga, muški članovi porodice Marjanović davali su različite  izjave o pojedničanim delovima ovog misterioznog ubistva. Takođe svi članovi porodice Marjanović su se svojski trudili da se prikažu javnosti kako redovno sarađuju sa policijom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.