CELA AMERIKA MU SE SMEJE: Bajden zbunio i Trampa i Obamu, tokom govora napravio TEŽAK LAPSUS, a onda se još više pokopao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 08:47

CELA AMERIKA MU SE SMEJE: Bajden zbunio i Trampa i Obamu, tokom govora napravio TEŽAK LAPSUS, a onda se još više pokopao!

Novi šou, ovog puta iz Pensilvanije

Američki predsednik Džozef Bajden, tokom govora u sredu, pomešao je bivše predsednike Baraka Obamu i Donalda Trampa, kako je objasnio, u "frojdovskom lapsusu".

- Još 2009. godine, tokom takozvane Velike recesije, predsednik me je zamolio da ja upravljam tim delom, tadašnji predsednik Tramp - rekao je Bajden okupljenima u Pensilvaniji, prenosi "Foks njuz".ž

On se zatim izvinio i rekao da je reč o "frojdovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lapsusu", a zatim objasnio da je Tramp bio poslednji predsednik koji je bio protivkandidat Obami, dok je Bajden vršio dužnost potpredsednika.

Njegova omaška u govoru kao i naknadno objašnjenje izazvali su rekacije američke javnosti, pre svega onih koji su Bajdenovi politički protivnici.

- Mislim da Džo Bajden možda ne zna šta je to ''frojdovski lapsus'' - poručili su iz kancelarije republikanskog senatora Džoša Holija.

Bilo je i drugih komenatara na društvenim mrežama koji su ukazivali da je ovom izjavom Bajden "upravo zbunio i Trampa i Obamu", kao i da "objašnjenje da se radi o frojdovskom lapsusu znači da on ima neka podsvesna osećanja prema svom bivšem šefu".

Bajden je ovaj novi lapsus napravio tokom posete Pensilvaniji, gde je juče u industrijskom pogonu za proizvodnju kamiona "Mack Trucks" najavio nove napore svoje administracije koji treba da ohrabre građane i kompanije da kupuju američke proizvode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.